• 06 January 2023
  • 342
  • 0
Counseling
Yeni Yılda Yeni Bir Dil Öğren!

Yılın en sevilen, en heyecanlı ve renkli ayına girdiğimiz şu günlerde çevremdekileri yeni yıla dair yeni planlar yapma telaşında görüyorum. Sanki hepimizin içi tarifsiz bir heyecan sarılı, herkes yeni olanın cazip enerjisinden faydalanmak istiyor gibi. Her bitişin yeni bir başlangıç sunduğu felsefesi ile ne zamandır ertelediğimiz planlarımızı hayata geçirmeyi bekliyoruz yeni yılla birlikte. Geride bıraktıklarımızdan ders alarak, sahip olduklarımızın, bizi seven ve hala hayatımızda olanların kıymetini bilerek yeni yılı doya doya yaşayacağız.

Benim yeni yıl listemin başlarında doğa ile daha çok birlikte olmak, doğanın sunduğu eşsiz güzelliklerin farkına vararak onlardan daha çok yararlanmak var. Sizin listenizde neler var?

Her değişim, gelişimimiz için bir fırsat sunuyor. Bize kendimizi güvenli hissettiren konfor alanımızda kalmak için yarattığımız erteleme döngüsünü kırmak adına hepimize aradığımız fırsatı bu“yeni” yıl sunabilir. Mutluluk ve huzuru kendi dışımızda aramak yerine kontrolümüzde olanlara odaklanarak kaygılarımızdan arındığımız bir yılı yaşamımıza davet edebiliriz. Yeni bir “ben” yaratmak yerine bu dünyadaki mucizelerden biri olduğumuzu “kabul” etmek ve şükürün iyi hissettiren enerjisine kendimizi teslim ederek iç huzuru bu yılda yakalayabiliriz. Bizi üzen olayları ve kişileri geride bırakarak yeni yılın temiz enerjisini üzerimizde hissedeceğimiz, kendimize mindful hedefler belirleyeceğimiz bir yıl olması dileklerimle…

Mine Gencer


It might interest you!